Min families rejse gennem tiden

Slægtstræ for Lars Brian Bredgaard Larsen

For at blive født har du brug for: 2 forældre, 4 bedsteforældre, 8 oldeforældre, 16 tip-oldeforældre, 32 tip-tip-oldeforældre, 64 tip-tip-tip oldeforældre, 128 tip-tip-tip-tip oldeforældre, 256 tip-tip-tip-tip-tip oldeforældre, 512 tip-tip-tip-tip-tip-tip oldeforældre, 1024 tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip oldeforældre, 2048 tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip oldeforældre. I løbet af de sidste 11 generationer var der altså brug for 4.094 forfædre. Alt dette i løbet af cirka 300 år før vi blev født dig eller jeg! Stop et øjeblik og tænk… - Hvor kom de fra? - Hvor mange kampe har de kæmpet? - Hvor sultne har de været? - Hvor mange krige har de overlevet? - Hvor mange omskiftninger overlevede vores forfædre? På den anden side: - Hvor meget kærlighed, styrke, glæder og opmuntring efterlod de os? - Hvor meget af deres styrke til at overleve, efterlod de i os, så vi lever i dag. Vi eksisterer kun takket være alt, hvad hver af dem har gennemgået. Det er vores pligt at ære vores forfædre!

Mere

The Bones of My Bones

main image

Mere

Søg

Gå på opdagelse

Hjemmesiden indeholder ca 1000 billeder, samt masser af anden dokumentation omkring vores forfædre. Du kan se det hele ved at vælge "MEDIE" øverst på siden. Billeder og information om nulevende personer er beskyttet og kræver login. Hvis vi er beslægtet, er du meget velkommen til at søge om login HER.

MereMine bedsteforældre

Tak for alt i gav os!
Elly Pedersen
Elly Louise Marie Jensine Pedersen

Elly Louise Marie Jensine Pedersen

født 1924 i Løng.

Ud af en søskendeflok på 2. Giftede sig med Ernst Andersen og fik 3 børn. Asta, Finn og Hanne.

Ernst Andersen
Ernst Andersen

Ernst Andersen

Født 1922 i Vinstrup.

Ud af en søskendeflok på 8. Giftede sig med Elly Pedersen og fik 3 børn. Asta, Finn og Hanne.

Elna Kristine Jensen
Elna Kristine Jensen

Elna Kristine Jensen

Født 1908 i Frankerup.

Ud af en søskendeflok på 3. Giftede sig med Poul Martinus Larsen og fik 7 børn. Lilly, Inger Helene, Inger, Jørgen, Niels, Anette og Susanne.

Poul Martinus Larsen
Poul Martinus Larsen

Poul Martinus Larsen

Født 1908 i Neble Mark.

Ud af en søskendeflok på 5. Giftede sig med Elna Kristine Jensen og fik 7 børn. Lilly, Inger Helene, Inger, Jørgen, Niels, Anette og Susanne.Ellen & Rasmus Album 1898bottom image

Mere

Our Favorite Genealogy Quotes

We Hope You Enjoy Them

Elna & Pouls albums 1920-1960bottom image

"Julegave til min Kjære Hustru. 1898 Rasmus Andersen. Et Hylster til levende og døde og dem der endnu ikke er født." Sådan skrev Rasmus Andersen på første side i dette fotoalbum. Albummet indeholder 94 billeder af Ellen og Rasmus familie, venner og bekendte. Jeg har forsøgt at vække billederne til live ved at identificere personerne.

MereKontakt

Webmaster-meddelelse

Jeg bestræber mig på at dokumentere alle mine kilder i dette stamtræ. Hvis du har noget at tilføje, så lad mig det endeligt vide!